parallax background
MONOLITH | DUOLITH

Douchecabines


Hoogwaardige sanitaire douchecabines in glasvezelversterkte polyester bestemd voor de eindgebruiker en de B2B business.


MONOLITH

Monolith™ is een 1-delige douchecabine zonder naden, bestaande uit wanden en vloerelement vormend één naadloos monolithisch geheel met een waterkerende voorlijst en een afneembaar voorkader. Een apart dak-element is ook verkrijgbaar.

Het materiaal is bestand tegen inwerking van de meeste klassieke chemicaliën (Bleekwater) en normale niet-schurende huishoudelijke producten. Het geheel is waterdicht, gemakkelijk in onderhoud, zwelt niet en rot niet. Het mag in contact komen met levensmiddelen. De gel-coat-laag is plaatselijk herstelbaar volgens de technologie komende uit auto-industrie. Het vloerelement is een sandwichopbouw van glasvezel en een watervaste hardhouten draagplaat.

Er worden steunvoeten in kunststof meegeleverd die in de hoogte regelbaar zijn. De ruimtebesparende afloop met uitneembaar korf en aansluitingsbuis diameter 40mm zijn inbegrepen. De uitneembare plint in hetzelfde materiaal wordt vooraan geplaatst door middel van silicone mastiek waardoor men steeds toegang heeft tot de afvoer.

Volgens het model is er hoek wand voorzien waarop het kraanwerk geplaatst kan worden, waarbij de vrije ruimte gebruikt wordt als technische ruimte. Het geheel kan rechtstreeks aangesloten worden tegen een wand dankzij de kraagvormige randen aan de muurzijden en dit door middel van vijzen en/of montagelijm (niet meegeleverd). De buitenzijden dienen nog afgewerkt te worden met valse wanden of afwerkingspanelen type gipsplaat of hout.

De Monolith™ douchecabine is verkrijgbaar in 4 verschillende maatvoeringen.


DUOLITH

Duolith™ is een 2-delige douchecabine met één fijne en functionele naad, bestaande uit wanden en een losse verhoogde vloerelement vormend één waterdicht geheel na assemblage door middel van bouten en moeren in combinatie met sanitaire mastiek.

De Duolith™ is speciaal ontwikkeld om gemakkelijk binnen de woonruimte te kunnen verplaatsen, in zijn twee onderdelen. Het bodemelement is zodanig ontworpen dat de naad boven de waterspatlijn (+-50cm) komt ter voorkoming van schimmelvorming alsook gelijktijdig passend voor elke standaard deuropening. De waterkerende voorlijst en een afneembaar voorkader zijn steeds voorzien. Een apart dak-element is ook op aanvraag verkrijgbaar.

Het materiaal is bestand tegen inwerking van de meeste klassieke chemicaliën en normale niet-schurende huishoudelijke producten. Het geheel is waterdicht na correcte assemblage, gemakkelijk in onderhoud, zwelt niet en rot niet. Het mag in contact komen met levensmiddelen. De gel-coat-laag is plaatselijk herstelbaar volgens de technologie komende uit auto-industrie. Het vloerelement is een sandwichopbouw van glasvezel en een watervaste hardhouten draagplaat.

Er worden steunvoeten in kunststof meegeleverd die in de hoogte regelbaar zijn. De ruimtebesparende afloop met uitneembaar korf en aansluitingsbuis diameter 40mm zijn inbegrepen. De uitneembare plint in hetzelfde materiaal wordt vooraan geplaatst door middel van silicone waardoor men steeds toegang heeft tot de afvoer.

Volgens het model wordt een hoek voorzien in de wand waarop het kraanwerk geplaatst kan worden, waarbij de vrije ruimte gebruikt wordt als technische ruimte. Het geheel kan rechtstreeks aangesloten worden tegen een wand dankzij de kraagvormige randen aan de muurzijden en dit door middel van vijzen en/of montagelijm (niet meegeleverd). De buitenzijden dienen nog afgewerkt te worden met valse wanden of afwerkingspanelen type gipsplaat of hout.

De Duolith™ douchecabine is verkrijgbaar in 8 verschillende maatvoeringen.


PANOLITH

Panolith™ is een 8mm massieve sanitaire wand voor alle design inloopdouches. Het wordt rechtstreeks op tegels gekleefd en zijn satijn-matte glans “matcht” met de hedendaagse design van de douchetubs in solid surface.

Platen zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en 4 afmetingen op maat. Binnenhoek met tand A & groef B verkrijgbaar op aanvraag, maatwerk mogelijk zonder meerprijs.


CATALOGUS
 
douchecabines-pdf
 

WAAR VIND IK DIT MERK