parallax background
UNIQUE BATHROOMS

JEE-O


JEE-O is verfrissend en ambitieus, exclusief en extravert, stoer en brutaal.


INNOVATIE

Conceptdesigner Lammert Moerman startte het merk JEE-O vijftien jaar geleden met de ambitie om innovatie te brengen in de sanitair wereld. Inmiddels is JEE-O uitgegroeid tot een internationale organisatie op het gebied van sanitair. Het merk JEE-O ontleent zijn naam aan de originele eerste douche van de ‘original serie’ waarbij de J de vorm van de douche omvat en de O staat voor de bedieningsring. De collectie werd ontworpen door Lammert Moerman zelf. In de loop van de jaren heeft de collectie zich toegespitst op douches, kranen, baden en waskommen voor totale badkamerconcepten.

MINIMALISTISCH ONTWERP EN ORGANISCHE VORMEN

In samenwerking met designers zoals Edward van Vliet, Osiris Hertman en Grand & Johnson ontwerpt JEE-O de meest toonaangevende oplossingen op het gebied van sanitair. De collectie van JEE-O bestaat uit de volgende series; original, fatline, pure, slimline, soho, flow en bloom series. Deze series bestaan uit douches, kranen, baden en waskommen waarmee een volledige badkamer kan worden ingericht.

JEE-O brengt prachtig design en functionaliteit samen in badkamerconcepten. Het stopt niet bij de badkamer, de designs van JEE-O passen ook uitstekend in de rest van het huis, zoals de keuken, de sauna, bij het zwembad of op het strand. JEE-O is minimalistisch en innovatief met een kosmopolitisch karakter. Stoer en opvallend maar toch verfijnd: JEE-O creëert concepten met ruimte voor lichaam en geest, altijd in een sfeer van functionele luxe.

De douches en kranen van JEE-O zijn gemaakt van rvs en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen zoals geborsteld, gepolijst, zwarte structuur coating en gun metal. Dankzij een kenmerkende ring, knop of joystick kan de temperatuur worden ingesteld. De baden en waskommen zijn in hun specifieke vorm gegoten door middel van een combinatie van quartz gesteente en resin genaamd DADOquartz. De design baden van JEE-O kennen een minimalistisch design, organische vormen, lichtgewicht, krasbestendig, met een lange levensduur en zijn allemaal uitgevoerd met een geïntegreerd overloopsysteem. Een aantal baden in de collectie kunnen aan de buitenzijde worden afgewerkt met de kleur zwart, groen of grijs.


CATALOGUS
 
Schermafbeelding 2022-04-04 om 19.26.46
 

WAAR VIND IK DIT MERK